Hevoskuvauspäivät – lisää kuvia!

Hevoskuvauspäivät, kuvaaja kuvaamassa kuvaajia.

Ei pitkiä selostuksia tai edes lyhyitä höpötyksiä; tällä kertaa pidän suuni ja teen jotain niin paljon parempaa.

Vuodesta 2019 olen järjestänyt jo kahdeksan Hevoskuvauspäivää. Tänäkin kesänä niitä on, kiitos kaikille uhrautuvaisille ja ihanille hevosten ja ponien omistajille, ketkä tahtovat jaksaa osallistua otustensa kanssa mallihommiin.

Mutta siis se, mitä riemulla sinulle nyt näytän, ovat nämä kaikki kuvat. Yksi postaus, sen olen jo tehnyt, kuvaajien kuvista, mutta nyt jatkoin tätä keräilyä ja voi hitsi!

Jos kukaan ei kokisi halukseen käyttää Hevoskuvauspäivissäni kuvaamiaan kuvia, eivät ne sitten varmaan ne kuvaushetket ja kuvattavat olisikaan olleet niin hyviä tai tärkeitä tai antoisia, eikö?

Mutta kun näitä kuvia on! Paljon! Hienoja kuvia!

Näitä tulee siis tämänkin postauksen jälkeen vielä ainakin kaksi postausta, pelkistä kuvista kasattuja. Tulethan katsomaan, tulethan?

Sitä paitsi, niin kuin alle koostamastani listasta näkee, uusia kuvia on ihan just toivottavasti tuloillaan!

Hevoskuvauspäivät tänä vuonna suurinpiirtein näin:

  • Nyt helatorstaina 26.5. on täällä Jokioisilla oma kuvauspäivänsä, vielä sinne on muutama paikka vapaana. Tällä kertaa vain hevosia ja poneja, ei ihmisiä.
  • Sunnuntaina 31.7. Hevoskuvauspäivä on Fingiant Shiren luona, nyt kolmatta vai neljättä kertaa, siellä kuvaamme shirejä, niitä rakastettavia jättihevosia.
  • Sunnuntaina 21.8. Polarcobin luona, kuvaamme welsh cobeja, niitä ihastuttavia tupsujalkoja.
  • Sunnuntaina 25.9. Kuvauspäivä on Forssassa Museotila Hevossillassa, ja vanhojen harmaiden torppien ollessa taustalla meinasin, että naisia juhlapuvuissaan, hevosten vierellä.

Tuolta omalta välilehdeltään löytyy lisää infoa niistä mistä nyt löytyy (osa on vielä alustavia ja lisää saattaa tulla), lue lisää: Workshop

Se edellinen kuvapostaus, lue lisää: Päiväkummun Minnan Hevoskuvauspäivät, osa 1/2

Tässä siis lisää osallistujien kuvia, kiva kun tulit ja jäit näitä katsomaan!

Terkuin

Minna