Kuvauspäivät, workshopit ja kurssit

Etusivu blogi Valokuvaus info

Päiväkummun Minnan Hevoskuvauspäivät ja muut workshopit

Su 28.5. Hevoskuvauspäivä Jokioisilla klo 11-n.18.30

Päivään ei ole ikärajaa eikä mitään vaatimuksia sen suhteen, millainen olet valokuvaajana, eikä varsinkaan sen suhteen, millaisella kameralla kuvaat. Ei myöskään haittaa, vaikket tietäisi hevosista mitään tai et halua mennä niiden lähelle.

Kysellä toki aina saa, ja kymmenen järjestämäni Hevoskuvauspäivän kokemuksella osaan sanoa, että osallistujien joukosta löytyy aina apua ja neuvojia, riippumatta siitä koskeeko asia Canonia vai Nikonia, tarkentamista vai oikean objektiivin valintaa, yrittäjyyttä vai harrastusjuttuja. Aina keskustelumme ovat aaltoilleet laidasta laitaan, joten yleistä hyvää mieltä ja naurua saa hyvien vinkkien ohella.

Kuvauspaikkamme varmistuvat lopullisesti vasta kuvauspäivää edeltävällä viikolla, kun tietää sään ja missä kunnossa metsänpohjat jne ovat. Käytössämme kuitenkin on varsin vaihtelevat maisemat: maatilamme laitumet, metsät ja hiekkatie sekä pienen matkan päässä oleva hiekkakuoppa ja harjualue.

Hevosmalleinamme ovat shire Silva, jonka säkäkorkeus on 184 senttiä. Panimohevosten muhkut jyllanninhevoset Frederik ja Gunnar jättävät punaiset kärrynsä stadiin ja tuovat vain itsensä 🙂 Walesinponiori Aapo ja sen viimekesäinen poika, kullankeltainen Kyösti tulevat laiduntamaan tänne Päiväkumpuun ja siten pääsevät tarjoilemaan meille toivottavasti paljon aineksia hyviin kuviin!

Panimohevosten kanssa malleilee osassa kuvia kolmasluokkalainen Milla, jonka hiukset, ainakin viimeksi hänet nähdessäni, olivat pitkälle ristiselkään ulottuvat. Mahdollisesti shiretamma saa seurakseen naisen, juhlapukuja on yllin kyllin. Kaikkia hevosmalleja pyrin saada kuvatuksi myös vapaana!

Karkea aikataulu päivällemme:

  • Klo 11 kakkukahvit ja yleinen jutustelu
  • välillä 12-12.30 aloitamme ensimmäiset kuvaussettimme
  • n. 15 salaattilounas
  • n. 16.30 kuvaamme
  • Halutessa vielä kahvit klo 18, ennen kotiinlähtöä

Hintaan sisältyvät kakkukahveet, kakkuina 2-3 erilaista, päivän päätteeksi kahvit ja siellä välissä keitto-/salaattilounas. Kaikki tarjoiltavat on laktoosittomia, osa myös gluteenittomia. Mikäli ruokarajoitteita tai allergioita on, kerro ilmoittautumisen yhteydessä, pyrin kaikki toiveet toteuttamaan.

Lisätietoja päivästä ja ilmoittautumiset sähköpostiin minna @ paivakummunminna.fi. Laskutusta varten kerro sähköpostissasi nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Mikäli lasku osoitetaan yrityksellesi, riittävät tiedoiksi yrityksesi nimi, laskutusosoite, y-tunnus sekä puhelinnumerosi.

Päivän hinta 147 € sisältää alv:n. Ennakkomaksu 80,- maksetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksuaika 7 vrk laskun lähettämisestä), loppulasku 67,- lähetetään tuossa samassa sähköpostissa, loppulaskun eräpäivä on 15.5.

Lämpimästi tervetuloa!

Kesämaanantait, vuoroviikoin ponikuvaamista ja aamupalaa, ja vuoroviikoin luovuutta ja hyvää mieltä ja tyytyväistä kehoa. Näistä lisätietoa tulossa!

5.6. alkaen vuoroviikoin Luovuutta metsästämässä – Liikuntaa, hiljaisuutta, pohdintoja ja ruokailu. Yhteinen kävely, teetuokio harjulla, kirjoitusharjoituksia joko ulkona tai sisätiloissa ja lopuksi lounas sekä tietty paljon hyvää mieltä ja nauruakin, kello 9-14.

12.6. alkaen, vuorotellen luovuuden etsiskelyn kanssa on Ponikuvaus & Aamupala, kello 7-9.30

Päivät Photoshopin kanssa:

su 16.7. Ponien kuvaaminen + Photoshop I. PS:ssa keskitymme pienien roskien, tolppien tms poistamisen harjoitteluun ja sävyjen vääntelyyn. Kakkukahveet, salaattilounas, lopuksi kahvit.

su 20.8. Ponien kuvaaminen + Photoshop II ja keskitymme tekemään poneista Taikaponeja ja testaamaan, mitä kaikkea sävy- ja värimaailmalle voi tehdä. Kakkukahveet, salaattilounas, lopuksi kahvit.

Syksyn workshopeista lisää myöhemmin!

Omat postauksensa Hevoskuvauspäivillä kuvatuille kuville: