Kuvauspäivät, workshopit ja kurssit

Etusivu blogi Valokuvaus info

Vuoden 2024 on tulossa Hevoskuvauspäivä/ -päiviä, niistä myöhemmin. Yksi kurssipäivistä on valmiina, kas tässä:

Taiteilua, askartelua, kakkuja ja kasvisruokaa, laskiaissunnuntai 11.2.2024 klo 13–18

Päivän tarkoituksen voisi kiteyttää Minna Canthin sanoihin: ”Ei ole hyvä tehdä liian paljon työtä. Täytyy myöskin laiskotella välistä, välistä huvitella.”

Laskiaissunnuntaina saa piirtää/ maalata/ askarrella, syödä hyvin, nauttia herkkuja muutamaankin kertaan. Päivän aikana välillä jutustellaan ja nauretaan, välillä ollaan hiljaisuudessa.

Ei tarvitse osata mitään voidakseen piirtää tai maalata tai askarrella. Saa aloittaa värikynillä, jatkaa akvarelliväreillä, siirtyä hiomaan lautaa, palata mustan/valkoisen paperin ääreen piirtääkseen liidulla/hiilellä, josta voi siirtyä askartelemaan koruja, tai palapeliä kokoamaan, tai legoilla rakentamaan.

Mitään ei tarvitse saada valmiiksi. Mitään ei tarvitse saada edes aikaiseksi, tekeminen on tärkeintä. Mieli saa hetken lepoa, jolloin ajatukset saattavat selkeytyä, ehkä oivalluksia nousee tietoisuuteen. Tilaa oivalluksille antavat myös lyhyet puhumattomat tuokiot, kuin hiljaisuuden retriitti pienoiskoossa.

Aloitetaan kakkukahveilla, taiteillaan, pidetään lyhyt puhumaton tuokio. Päivällinen, lisää taiteilua, hiljainen tuokio ja päivän päätteeksi kahvi/ tee ja halutessa vielä kakkua.

Ilmoittautuessasi lähetän sinulle lyhyen infokirjeen, jossa on kaikki tieto, mitä päivään tarvitset. Lisäksi on muutamia kysymyksiä, vain sinun omaan käyttöösi, jotka voit täysin sivuuttaa tai joita voit käyttää hyväksesi, ja minkä pohjalta voit halutessasi kirjoittaa itsellesi kirjeen joko etukäteen, tai päivän aikana, hiljaisten tuokioiden aikana.

Päivän hinta on 69 €, siihen sisältyy ruokailu (kasvis-kookoskastiketta ja riisiä tai kasvissosekeittoa, leipää ja levitteitä) ja kakkukahveet (muutamaa erilaista kakkua ja/tai piirakkaa, kahvia ja teetä).

Kaikki päivän aikana käyttämäsi taiteilu-/askartelutarvikkeet sisältyvät hintaan (eri väriset ja eri kokoiset paperit, lyijykynät, värikynät, kuitukärkikynät, hiilet, hiilikynät, liidut, akvarellivärit, akryylivärit, nestemäinen muste ja siveltimet; helmet ja kivet ja korunosat ranne-/kaula-/korvakorujen tekoon).

Sinut lämpimästi tervetulleeksi toivottaa

Luovan alan yrittäjä Minna Alaspää, Jokioinen

Päiväkummun Minna (Y 2464797–6)

valokuvaaja, kirjoittaja, jumppaohjaaja, ”Loivilla liikkeillä”-hyvinvointimallin työstäjä ja ravitsemustieteen jatko-opiskelija

Omat postauksensa Hevoskuvauspäivillä kuvatuille kuville: