Yhteystiedot:

Minna Alaspää

Päiväkummun Minna, Y 2464797-6

Latovainio, Jokioinen

050-5940168 Laitathan aluksi whatsup- tai tekstiviestin! Valitettavasti, mikäli en numeroa tunnista, en puhelinmyyjien, huijaripuhelujen ja surkean puhelinkuuluvuuden takia vastaa puhelimeen.

minna (a) paivakummunminna.fi

Some:

Alla olevista linkeistä pääset sometileilleni. (Kaikki aukeavat uuteen ikkunaan!)

Instagram

Facebook

Valokuvaussivustoni, jossa portfolio ja valokuvaushinnastoni

Kuka olen, mitä teen?

Olen Minna Alaspää, 46-vuotias jokioislaistunut espoolainen. Kolmen aikuisen lapsen äiti, vanhassa maalaistalossa mieheni ja kissojen ja koiran kanssa asuva yrittäjä.

Teen ammattivalokuvaajan töitä Etelä-Suomessa ja jumppaohjaajan töitä Jokioisilla. Työstän valokuvia sekä satukirjaan että kuvatuotteisiini. Kirjoitan blogia ja romaanin käsikirjoitusta sekä teen taustatyötä novellikokoelmalleni. Alkuvuoden 2022 olen rakentanut museotilalla toimivalle tilausravintola- ja majoitusyritykselle uutta palvelukokonaisuutta.

Työurani?

Valokuvausta olen harrastanut koko elämäni. Vuodesta 1986 valokuvauskerhojen, kuvataidepainotteisten yläasteen ja lukion sekä Laajasalon kansanopiston kuvallisen viestinnän linjan myötä. Erittäin aktiivisesti kuvasin vuodet 1990-1997. Maallemuuton myötä, vuodesta 2011, olen kuvannut aina vain enenevässä määrin ja vuodesta 2018 eteenpäin myös ammattivalokuvaajana.

Vuodesta 2005 olen toiminut kuntosali- ja aerobicohjaajana. Espoossa yksityisessä fysioterapia- ja liikuntakeskuksessa, Leppävaaran Sisun jumpissa sekä Vantaalla painonhallintaan erikoistuneella salilla. Ravitsemustiedettä olen opiskellut itsenäisesti ja myös suorittanut Itä-Suomen avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen perustutkinnon. Vuodesta 2011 alkaen olen ohjannut jumppia täällä Jokioisilla.

Hevosten kanssa olen ollut aina, Espoossa isossa ratsastus- ja täysihoitotallissa työntekijänä, vihtiläisen hevoskasvattajan pihattotallilla, forssalaisen ravikasvattajan lomittajana sekä omassa tallissa, vuodet 2012-2019 toimin Päiväkummun Hevostilan orivarsapihaton yrittäjänä.

Hurjan mukavaa, kun tänne sivuilleni tulit!

Terkuin

MinnaTakaisin etusivulle!