Yhteystiedot, somet ja minä

Etusivu valokuvaus blogi kurssit

Yhteystiedot:

Minna Alaspää

Päiväkummun Minna, Y 2464797-6

Latovainio, Jokioinen

050-5940168 Laitathan aluksi whatsup- tai tekstiviestin! Valitettavasti, mikäli en numeroa tunnista, eikä numerosta laiteta viestiä, en puhelinmyyjien, huijaripuhelujen ja surkean puhelinkuuluvuuden takia vastaa puhelimeen.

minna (a) paivakummunminna.fi

Some:

Alla olevista linkeistä pääset sometileilleni. (Kaikki aukeavat uuteen ikkunaan!)

Instagram

Facebook

Valokuvaussivustoni, jossa portfolio ja valokuvaushinnastoni

Kuka olen, mitä teen?

Olen Minna Alaspää, 47-vuotias jokioislaistunut espoolainen. Kolmen jo aikuisen lapsen äiti, vanhassa maalaistalossa mieheni ja kissojen ja koiran kanssa asuva yrittäjä.

Teen ammattivalokuvaajan töitä Etelä-Suomessa ja jumppaohjaajan töitä Jokioisilla. Työstän valokuvia sekä satukirjaan että kuvatuotteisiini. Kirjoitan blogia ja romaanin käsikirjoitusta sekä teen taustatyötä novellikokoelmalleni. Vuonna 2022 rakensin paikalliselle, museotilalla toimivalle tilausravintola- ja majoitusyritykselle ”Museomysteeri”-pelikokonaisuuden.

Työurani?

Valokuvausta olen harrastanut koko elämäni. Vuodesta 1986 valokuvauskerhojen, kuvataidepainotteisten yläasteen ja lukion sekä Laajasalon kansanopiston kuvallisen viestinnän linjan myötä. Erittäin aktiivisesti kuvasin vuodet 1990-1997. Maallemuuton myötä, vuodesta 2011, olen kuvannut aina vain enenevässä määrin ja vuodesta 2018 eteenpäin myös ammattivalokuvaajana.

Vuodesta 2005 olen toiminut kuntosali- ja aerobicohjaajana. Espoossa yksityisessä fysioterapia- ja liikuntakeskuksessa, Leppävaaran Sisun jumpissa sekä Vantaalla painonhallintaan erikoistuneella naisten salilla. Ravitsemustiedettä olen opiskellut itsenäisesti ja myös suorittanut Itä-Suomen avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen perustutkinnon. Vuodesta 2011 alkaen olen ohjannut jumppia täällä Jokioisilla.

Hevosten kanssa olen ollut aina, Espoossa isossa ratsastus- ja täysihoitotallissa työntekijänä, vihtiläisen hevoskasvattajan pihattotallilla, forssalaisen ravikasvattajan lomittajana sekä omassa tallissa, vuodet 2012-2019 toimin Päiväkummun Hevostilan orivarsapihaton yrittäjänä.

Koska elämä on toisinaan melko ruttuista ja rumaakin, meillä kaikilla, on elämänajatuksinani pyrkimys nauruun ja huumorin ja hyvän löytymiseen (ja jos se hyvä tai hymähdys ei meinaa irrota helpolla, vaikka sitten ”hampaat irvessä optimismilla”!). Ymmärrys on myös siitä, miten omat valinnat voivat jouduttaa tai hidastaa kulkua tai vääntää kaiken väärinpäin. Näistä syistä olen valokuvaaja, kirjoittaja ja jumppaohjaaja, joka kokonaisuuksien ja realiteettien ymmärtämisen kautta paneutuu siihen, mikä just siinä on mahdollista.

Hurjan mukavaa, kun tänne sivuilleni tulit!

Terkuin

Minna